Er was eens …….

Het ontstaan van de website

Er was eens

Er was eens …….

Het ontstaan van de website

Er was eens
Arrow 2

“Er was eens ……….”
Zo begint meestal een sprookje. Het verhaal van Goedkope All Inclusive is ook een sprookje. Een sprookje dat werkelijkheid werd…..

Lang geleden wilde ik genieten van een heerlijke zonvakantie. Met een beperkt budget, dat wel! Toen ik op zoek ging naar een All Inclusive vakantie zag ik dat het aanbod enorm was.

Maar waar vond ik een website met alleen maar goedkope All Inclusive vakanties? Wanneer ik zocht naar een goedkope vakantie dan kwam ik bij vakanties op basis van logies met ontbijt. En toen ontstond het idee…………

Inmiddels zijn we een team die All Inclusive vakanties aanbied van populaire reisorganisaties. Alles op 1 website. Van een romantische vakantie op de Malediven tot een goedkope vakantie in Turkije. En we hopen nog lang en gelukkig……

Machteld

Arrow 3
Vergelijk

Vergelijk de beste aanbieders

Vergelijk de beste aanbieders

Goedkope All Inclusive vergelijkt het aanbod van populaire vakantieaanbieders. Hierdoor profiteer je altijd van de laagste prijs voor een all inclusive vakantie naar jouw favoriete vakantiebestemming.