Vakantie naar Portugal voor een geweldige prijs?

Vakantie naar Portugal voor een geweldige prijs?

Vakantie naar Portugal

Goudgele stranden, heerlijk eten, prachtige natuur en een zonnetje. Dat is Portugal!

Goudgele stranden, heerlijk eten, prachtige natuur en een zonnetje. Dat is Portugal!

Filter vakantie
Prijs
Land
Regio
Vertrek van luchthaven
Aanbieder

Vakantie naar Portugal boeken?

🌤
WAT IS HET WEER IN PORTUGAL?

Het westen van Portugal heeft een zeeklimaat terwijl het zuiden van Portugal (Algarve) een Middellandse Zeeklimaat heeft. Het is er dan ook iets koeler dan in Spanje. Toch kan je in de Algarve heerlijk genieten van een zonvakantie. Met name in de zomer is het er aangenaam warm en droog. Het is niet voor niets een zeer populair vakantieland onder de Nederlanders.

Veel Nederlanders kiezen voor een strandvakantie aan de Algarve, maar ook steden als Lissabon of Porto zijn erg populair. Ben jij op zoek naar een heerlijke en betaalbare vakantie in de zomervakantie? Dan behoort Portugal zeker tot de mogelijkheden!

KIES JIJ VOOR EEN STRANDVAKANTIE IN DE ALGARVE VAN PORTUGAL?

Portugal is een prachtig land met een rijke historie, interessante cultuur en een schitterende natuur. Het land is erg populair als vakantiebestemming in de zomermaanden. En dat is niet voor niets. Het land heeft alles te bieden wat je zoekt bij een onvergetelijke vakantie. Of je kiest voor een kindvriendelijke All Inclusive vakantie in de Algarve of een vakantie waarin je de cultuur wilt proeven van mooie steden zoals Lissabon of Porto, Portugal heeft het!

Ontdek de mooie goudgele stranden van Portugal of een van de schitterende bezienswaardigheden zoals de Romeinse opgravingen (Conimbriga), de nederzettingen uit de Keltiberische periode (Citania de Briteiros) of het paleis Queloz. Een zonvakantie, rondreis, stedentrip, kindvriendelijke vakantie, adults only, fly-drive of all inclusive vakantie? Bekijk het aanbod en profiteer altijd van een lage prijs voor de mooiste vakantie. Herinneringen maak je in Portugal!

Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen en deals!