VOORWAARDEN.

Vertrouwelijkheid
Bij Goedkope All Inclusive respecteren we jouw privacy. We begrijpen hoe belangrijk persoonlijke gegevens zijn voor de gebruikers van onze website. Lees voor gebruik ook ons privacy beleid.

Intellectuele eigendomsrechten en geregistreerde handelsmerken
De broncode en het grafische ontwerp zijn eigendom van Goedkope All Inclusive en worden beschermd door de wetten voor industrieel en intellectueel eigendom. Elk ander gebruik van de inhoud van deze website, inclusief het volledig of gedeelte kopiëren en wijzigen is ten strengste verboden.

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de site
De website dient voor persoonlijk en informatief gebruik door de bezoekers. Elke aanpassing, verveelvoudiging, duplicatie, kopie, verdeling, verkoop, doorverkoop is verboden. Jij als gebruiker gaat ermee akkoord om deze website niet te gebruiken voor doeleinden die onwettig zijn of op grond van een wet verboden zijn.

Beperkte aansprakelijkheid
Goedkope All Inclusive zet alles in het werk om ervoor te zorgen dat de website en de diensten goed werken en dat deze voortdurend beschikbaar zijn. Wij kunnen echter niet garanderen dat de website en de diensten continue beschikbaar zijn zonder vertragingen of onderbrekingen. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade, leed of verlies aan inkomsten als gevolg van het slecht werken van deze website.

De advertenties en kortingscodes die gepubliceerd worden op website zijn afkomstig van derde partijen. Goedkope All Inclusive heeft geen invloed over de inhoud of producten die door deze derde partijen aangeboden worden. Als zodanig aanvaarden wij geen enkele verantwoordelijkheid voor omstandigheden die het gevolg zijn van een onjuistheid of nauwkeurigheid van de advertenties op onze website en de websites van derden.

Koppelingen naar websites van derde partijen
Deze website bevat diverse links naar andere websites die niet beheerd worden door Goedkope All Inclusive. Deze koppelingen dienen om de gebruiker door te verwijzen naar de website die alle informatie betreffende een gratis uitje of een aangeboden advertentie bevat. Wij hebben geen enkele controle over deze websites en kan niet aansprakelijk gehouden worden voor hun inhoud.

Wijzigingen
Goedkope All Inclusive behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan deze website, zijn algemene voorwaarden en zijn wettelijke kennisgeving. Wij raden jou aan om met enige regelmaat deze voorwaarden te lezen.

Maart 2021